2020_21
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau de Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  PRÀCTICUM OPCIONAL
   Criteris i procediments d'avaluació
Es durà a terme una avaluació interna (per part de la universitat), una valoració externa (per part del centre de pràctiques) i una autovaloració (per part de l’estudiant).
Metodologies Competències Descripció Pes        
Estada de pràctiques
S'avaluarà mitjançant una fulla de seguiment de pràctiques. En cada centre on es realitzin pràctiques hi haurà una fulla de seguiment d'actituts (10%) i d'habilitats (30%) 40%
Memòria
Elaboració d'una memòria de l'activitat realitzada, on es presentarà oralment davant dels companys de classe i un tribunal.
En cas de que l'estat d'alarma, a causa de l’emergència sanitària provocada per la COVID-19, aquesta presentació es farà de forma virtual.
En aquesta memòria hi ha de constar:
1. Coneixment de l'entorn de treball: informació i funcionament del lloc on ha realitzat la pràctica. (10%)
2. Treball realitzat: objectius i planificació de les 60 hores realitzades al lloc de pràctiques.(20%)
3. Reflexió de l'aprenentatge realitzat: competències i habilitats desenvolupades. (10%)
4. Descripció de l'àmbit laboral i perpectiva de futur: Disseny de un projecte futur dins l'ambit d'actuació. (20%)
60%
Altres
 
Altres comentaris i segona convocatòria