2021_22
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
 
 
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Assignatures
  PRÀCTICUM OPCIONAL
DADES IDENTIFICATIVES 2021_22
Assignatura (*) PRÀCTICUM OPCIONAL Codi 14224401
Ensenyament
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Pràctiques Externes obligatòria Quart AN
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Ciències Mèdiques Bàsiques
Medicina i Cirurgia
Coordinador/a
SOLÀ ALBERICH, ROSA MARIA
Adreça electrònica victoria.arija@urv.cat
nancy.babio@urv.cat
rosa.sola@urv.cat
monica.bullo@urv.cat
fatima.sabench@urv.cat
jorge.joven@urv.cat
natalia.ferre@urv.cat
cristina.bedmar@urv.cat
rosamaria.valls@urv.cat
veronica.luque@urv.cat
lucia.tarro@urv.cat
anna.pedret@urv.cat
elisabet.llaurado@urv.cat
cristina.jardi@urv.cat
gemma.perello@urv.cat
andres.diaz@urv.cat
sonia.manzanedo@urv.cat
mangeles.martinez@urv.cat
Professors/es
ARIJA VAL, MARIA VICTORIA
BABIO SÁNCHEZ, NANCY ELVIRA
SOLÀ ALBERICH, ROSA MARIA
BULLÓ BONET, MÒNICA
SABENCH PEREFERRER, FÀTIMA
JOVEN MARIED, JORGE
FERRE PALLAS, NATALIA
BEDMAR CARRETERO, CRISTINA
VALLS ZAMORA, ROSA MARIA
LUQUE MORENO, VERÒNICA
TARRO SÁNCHEZ, LUCÍA
PEDRET FIGUEROLA, ANNA
LLAURADÓ RIBÉ, ELISABET
JARDÍ PIÑANA, CRISTINA
PERELLÓ BERENGUER, GEMMA
DÍAZ LÓPEZ, ANDRES
MANZANEDO VILA, SONIA
MARTÍNEZ RODRÍGUEZ, MARÍA ÁNGELES
Web
Descripció general i informació rellevant

"Tot i haver-se allargat el període excepcional per al sistema universitari català fins a la finalització del curs acadèmic 2021-22, la docència serà tan presencial com sigui possible d’acord amb el que estableixin les autoritats sanitàries.

En el cas que l’evolució de la situació sanitària requereixi reduir la presencialitat o permeti incrementar-la, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació a les directrius que estableixin els organismes pertinents i s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura."

En aquesta asignatura es pot veure el desenvolupament de la professió en centres fora de l'àmbit clínic com a institucions de salut pública, recerca i indústries alimentàries per integrar tots els coneixements, habilitats, destreses, actituds i valors, adquirits en totes les matèries
La informació de les guies docents de les assignatures de 4t curs serà pública a partir de la segona quinzena de juliol
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent