2023_24
Guia docent 
Facultat de Medicina i Ciències de la Salut
A A 
català 
Grau en Nutrició Humana i Dietètica (2010)
 Competències


Tipus A Codi Competències Específiques
  A1 Nutrició humana
  A2 Dietoteràpia i nutrició artificial.
  A3 Estructura i funció del cos humà.
  A4 Composició d'aliments i matèries primeres.
  A5 Fisiopatologia i patologia nutricional.
  A6 Bioquímica.
  A7 Bases de l'alimentació saludable.
  A8 Dietètica.
  A9 Mètodes de valoració de l'estat nutricional.
  A10 Dietètica. Bases de l'alimentació saludable.
  A11 Epidemiologia nutricional. Consum i hàbits alimentaris en la població.
  A12 Metodologia de l'educació alimentària.
  A13 Sistemes de salut i polítiques alimentàries.
  A14 Higiene personal, productes i processos.
  A15 Toxicologia alimentària.
  A16 Microbiologia i parasitologia dels aliments.
  A17 Identificar els factors que influeixen en la nutrició.
  A18 Avaluar l'estat nutricional individual i en col•lectivitats.
  A19 Planificar, implantar i avaluar dietes terapèutiques
  A20 Elaborar i interpretar una història dietètica. Interpretar una història clínica.
  A21 Calcular i establir pautes alimentàries saludables.
  A22 Dissenyar i interpretar enquestes alimentàries.
  A23 Realitzar educació alimentària.
  A24 Planificar i desenvolupar programes de promoció i de prevenció de la salut.
  A25 Desenvolupar la planificació de menús per col•lectivitats.
  A26 Analitzar i avaluar els riscos alimentaris.
  A27 Gestionar la seguretat alimentària.
  A28 Avaluar, controlar i gestionar la qualitat alimentària.
  A29 Sistemes de qualitat.
  A30 Normalització i legislació alimentària.
  A31 Economia, tècniques de mercat i gestió.
  A32 Gestió mediambiental.
  A33 Deontologia.
  A34 Fonaments físics, químics i biològics en ciències dels aliments i la nutrició.
  A35 Psicologia.
  A36 Alimentació i cultura.
  A37 Assessorar legal, científica i tècnicament a la indústria alimentària i els consumidors.
  A38 Implementar sistemes de qualitat.
  A39 Realitzar tasques de formació de personal.
  A40 Assessorar en la comercialització dels productes alimentaris.
  A41 Comprendre les bases teòriques de la bioestadística.
  A42 Interpretar i aplicar proves estadístiques en estudis científics.
  A43 Comprendre l'evolució històrica de l'alimentació i la nutrició.
  A44 identificar els fets més destacats de l'avanç científic de l'alimentació i la nutrició.
  A45
  A46
  A47
Tipus B Codi Competències Transversals
  CT1 Utilitzar informació en llengua estrangera d’una manera eficaç
  CT2 Gestionar la informació i el coneixement mitjançant l’ús eficient de les TIC
  CT3 Resoldre problemes de manera crítica, creativa i innovadora en el seu àmbit d’estudi
  CT4 Treballar de forma autònoma i en equip amb responsabilitat i iniciativa
  CT5 Comunicar informació de manera clara i precisa a audiències diverses.
  CT6 Identificar el procés d’aprenentatge i l’orientació acadèmica i professional
  CT7 Aplicar els principis ètics i de responsabilitat social com a ciutadà o ciutadana i com a professional
Tipus C Codi Competències Nuclears