2015_16
Guia docent 
Facultat de Ciències Jurídiques
A A 
català 
 
URV- CIUTADANA (Grau)
 Assignatures
  BIOQUÍMICA CULINÀRIA
DADES IDENTIFICATIVES 2015_16
Assignatura (*) BIOQUÍMICA CULINÀRIA Codi 13214209
Ensenyament
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
3 Optativa 1Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
AROLA ARNAL, ANNA
Adreça electrònica anna.arola@urv.cat
Professors/es
AROLA ARNAL, ANNA
Web
Descripció general i informació rellevant Assignatura que pretén familiaritzar a l'alumne amb les principals transformacions bioquímiques que sofreix els aliments al cuinar-los, així com les modificacions de les seves propietats organolèptiques i nutricionals.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent