2012_13
Universitat
Rovira i Virgili
Guia docent 
Facultat d'Economia i Empresa
A A 
català 
 
 
Ciències Empresarials (2002)
 Assignatures
  ECONOMIA ESPANYOLA I MUNDIAL
DADES IDENTIFICATIVES 2012_13
Assignatura (*) ECONOMIA ESPANYOLA I MUNDIAL Codi 16051011
Ensenyament
Ciències Empresarials (2002)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Crèd. teoria Crèd. pràctics Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 3 3 Troncal Tercer Primer
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Economia
Coordinador/a
MAÑÉ VERNET, FERRAN
Adreça electrònica ferran.mane@urv.cat
Professors/es
MAÑÉ VERNET, FERRAN
Web http://moodle.urv.cat
Descripció general L'assignatura pretén donar als alumnes una visió general de l'evolució (des de la segona meitat del segle XX fins a l'actualitat) i les característiques actuals del funcionament de l'economia espanyola, així com de l'entorn en què està inserida- l'economia mundial- i les transformacions que en aquest àmbit s'estan generant (globalització, augment dels fluxes comercials, transformacions de les institucions econòmiques internacionals, i inserció dins de la UE i UEM) i les conseqüències que se'n deriven.
Com a conseqüència de l'extinció del pla d'estudi que estàs cursant, en aquesta assignatura només tindràs dret a examen. Per conèixer la data de realització de l'examen consulta a l'apartat d'horaris de les assignatures. En cas d'haver de sol·licitar convocatòria extraordinària recorda que per poder matricular aquest dret d'examen hauràs de presentar una sol·licitud a la secretaria del teu Campus/Centre.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent