2016_17
Universitat
Rovira i Virgili
Guia docent 
Escola Tècnica Superior d'Enginyeria
A A 
català 

Servei de Biblioteca

CRAI

El CRAI és un entorn dinàmic en el qual s’integren tots els serveis universitaris que donen suport a l’aprenentatge, la docència i la recerca relacionats amb la informació i les TIC.

Hi poden accedir tots els membres de la comunitat universitària i les persones expressament autoritzades.

Carnet d’usuari

Els usuaris són estudiants, docents i personal d’administració i serveis de la URV. Aquests poden beneficiar-se de tots els serveis que presta tant el CRAI del Campus Sescelades com la resta de CRAIs.  Per fer-ho, només cal disposar del carnet de la URV.

Instal·lacions

El CRAI es troba ubicat al mig del Campus Sescelades, a l'edifici E2. Consta de tres plantes:

A la planta baixa es troba: l’Espai de Trobada, la Factoria, l’Aula d’Informàtica, ordinadors de consulta i Espais de Treball en Grup.

A la primera planta hi trobem: vestíbul, l’Espai d’Exposicions, el Punt d’Atenció a l’Usuari (PAU), el Taulell d’informació i préstec, la màquina d’Autopréstec, l’expositor de Novetats Bibliogràfiques, zona de Premsa, Fons agrupat en col·leccions, l’Espai d’Aprenentatge de Llengües, ordinadors de consulta, fotocopiadores d’autoservei, i Espais de Treball en Grup amb pantalles digitals interactives.

A la segona planta hi ha: el Fons documental, l’Hemeroteca, l’Espai de silenci i estudi, el Taulell d’Informació Bibliogràfica, ordinadors de consulta i l’Aula de Formació

Al CRAI hi ha 1.165 punts de treball distribuïts entre les tres plantes.

Professionals al teu servei:

Bibliotecaris especialitzats, professionals de la informació, tècnics multimèdia i tècnics lingüístics.

Serveis

o   Bases de dades especialitzades

o   Revistes electròniques

o   Llibres electrònics

o   Documentació d’accés reservat

o   Biblioteca Digital de Catalunya (http://www.cbuc.cat)

Per a més informació:

Consulteu la web del CRAIo poseu-vos en contacte amb nosaltres per correu electrònic crai.sescelades@urv.cat o telèfon: 977 55 9614