2009_10
Guia docent 
Escola Universitària d'Infermeria
A A 
català 
 
 
Infermeria (2002)
 Assignatures
  NUTRICIÓ I DIETÈTICA EN INFERMERIA
   Fonts d'informació
Bàsica

Salas-Salvadó J, Bonada A, Trallero R, Saló ME, Nutrición y dietética clínica, , Editorial Masson. Barcelona, 2000

Complementària

Cervera P, Clapés F, Rigolfas R,Alimentación y Dietoterapia, 4ª edició,McGraw-Hill, Interamericana. Madrid,2004

Salas-Salvadó J, Bonada A, Trallero R, Saló ME,Nutrición y dietética clínica, , Editorial Masson. Barcelona, 2000

Palma,I, Farran, A. Cantós, D. Tablas de composición de alimentos por medidas deconsumo habitual en España. Interamericana. 2008

Gomez el Barrio, José Andrés. Convivir con los trastornos de la conducta alimentária : anorexia, bulimia y trastorno por atracones. Médica Panamericana. Madrid 2009.
Astiasaran I, Laceras B, Ariño AH, Martínez JA, Alimentos y nutrición en la pràctica sanitaria , , Editorial Díaz de Santos, Madrid, 2003.
Aranceta J., Nutrición comunitaria, 2a edición, Masson , Barcelona, 2001
Calero Yañes, F. Atención sanitária integral de la obesidad. 2a ed. Alcalá la Real (Jaen). Formación Alcalá 2005.

Revistes i web, específiquess sobre nutrició i dietètica. Es lliurarà durant el curs.