Grau d'Infermeria (2009) |
Assignatures |
PRINCIPIS DE NUTRICIÓ A INFERMERIA |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2017_18 |
Assignatura | PRINCIPIS DE NUTRICIÓ A INFERMERIA | Codi | 18204108 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Segon | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
Salas-Salvadó, Nutrición y dietética clínica, 3a Ed, 2014 Brown, Nutrición en las diferentes etapas de la vida, 5a Ed, 2014 Anderson, P, Enfermedades de origen alimentario, su prevención, , Díaz de Santos, 2005 Thompson, Manore y Baughan, Nutrición, Pearson Educación, 2008 Larrañaga et al., Control e higiene de los alimentos, McGraw Hill/Interamericana, 1999 Rodriguez Santos, et al, Psicologia y Nutrición, Masson,, 2008 Ortega, et al, Alimentos funcionales probióticos, Panamericana, 2008 Roach, Lo esencial en el metabolismo y nutrición, Elsevier,, 2004 TP Coultate, Química i Bioquímica de los alimentos, Acribia, , 1998 Arenas, M, Nutrición enteral y parenteral, MCGRAW-HILL/Interamericana, , 2007 Mahan LK i Escott-Stump, S., Krause, Dietoterapia, Masso, 2008 Aranceta, J, Clínicas españolas de nutrición (vol. III) Alimentación en el embarazo, la lactancia y la edad infantil, Masson, 2008 Amigo, P. et al.,, Nutrició humana i dietética, Universitat Rovira i Virgili, 2010 Mataix Verdú, J, Serra Majem, LL y Aranceta, J., Nutrición y salud pública: Métodos, bases científicas y aplicaciones, Masson, 2006 |
Complementària | |