2010_11
2010_11
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2009_10
2008_09
2007_08
2006_07
Guia docent
Facultat d'Enologia
A
A
A
català
Centre
Serveis centre
Calendari acadèmic
Ensenyaments
Grau
Grau d'Enologia (2009)
Grau de Biotecnologia (2009)
Màster Oficial
Enologia (2006)
Enologia (2010)
1r Cicle
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
1r i 2n Cicle
Biotecnologia (2005)
2n Cicle
Enologia (2003)
Pla d'acció tutorial
Currículum Nuclear
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
Assignatures
ALIMENTS I NUTRICIÓ
DADES IDENTIFICATIVES
2010_11
Assignatura (*)
ALIMENTS I NUTRICIÓ
Codi
19031101
Ensenyament
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
Cicle
1r
Descriptors
Crèd.
Crèd. teoria
Crèd. pràctics
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
4.5
3
1.5
Obligatòria
Segon
Primer
Modalitat i llengua d'impartició
Veure grups activitat
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
POBLET ICART, MARIA MONTSERRAT
Adreça electrònica
montserrat.poblet@urv.cat
maria.lopezm@urv.cat
Professors/es
POBLET ICART, MARIA MONTSERRAT
LÓPEZ MALO, MARÍA
Web
http://www.moodle.urv.net
Descripció general i informació rellevant
Competències
Objectius d'aprenentatge
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent