2008_09
Educational guide 
Facultat d`Enologia
A A 
 
 
Enginyeria Tècnica Agrícola esp. Indústries Agràries i Alimentàries (1997)
 Printing Teaching Guides procedure for accreditation of programs of subjects passed at the URV.

Select which subjects you want to get the list of programs with the identification data and the contents of the subjects for which accreditation is requested. Remember that the printed document has no official status and should be validated by / for the Head office of the center


First Year
Code Name Period Type Credits Selected
19031005 BIOLOGIA First
Troncal 7.5
19031001 DIBUIX First
Troncal 6
19031002 FÍSICA First
Troncal 6
19031006 BIOQUÍMICA Second
Troncal 6
19031004 CIÈNCIA I TECNOLOGIA DEL MEDI AMBIENT Second
Troncal 6
19031003 MICROBIOLOGIA Second
Troncal 7.5
19031008 CÀLCUL, ESTADÍSTICA I MÈTODES NUMÈRICS Annual
Troncal 12
19031007 QUÍMICA Annual
Troncal 9
Second Year
Code Name Period Type Credits Selected
19031101 ALIMENTS I NUTRICIÓ First
Compulsory 4.5
19031103 QUÍMICA I CONTROL ANALÍTIC DELS ALIMENTS Second
Compulsory 4.5
19031009 ECONOMIA Annual
Troncal 9
19031011 ENGINYERIA DEL MEDI RURAL Annual
Troncal 10.5
19031010 OPERACIONS BÀSIQUES I TECNOLOGIES D'ALIMENTS Annual
Troncal 15
19031012 TECNOLOGIES DE LA PRODUCCIÓ VEGETAL Annual
Troncal 10.5
Third Year
Code Name Period Type Credits Selected
19031102 AUTOMATITZACIÓ DE PROCESSOS First
Compulsory 4.5
19031013 PROJECTES First
Troncal 6
19031104 FRED I CALOR INDUSTRIALS Second
Compulsory 4.5
19031105 TREBALL FI DE CARRERA Annual
Compulsory 12
Optional
Code Name Period Type Credits Selected
19031241 CONSERVACIÓ I DISTRIBUCIÓ D'ALIMENTS First
Optional 4.5
19031240 GESTIÓ I TRACTAMENTS DE RESIDUS EN INDÚSTRIES ALIMENTÀRIES First
Optional 4.5
19031208 INTRODUCCIÓ A L'ENOLOGIA First
Optional 4.5
19031204 MICROBIOLOGIA D'ALIMENTS First
Optional 6
19031215 PRODUCTES LÀCTICS First
Optional 6
19031201 PRODUCTES QUÍMICS EN LA PRODUCCIÓ I TRANSFORMACIÓ DELS ALIMENTS First
Optional 4.5
19031203 ANÀLISI DELS ALIMENTS Second
Optional 6
19031206 ARBORICULTURA MEDITERRÀNIA Second
Optional 6
19031246 GESTIÓ DE L'ENERGIA EN LES INDÚSTRIES AGRÀRIES I ALIMENTÀRIES Second
Optional 4.5
19031205 INTRODUCCIÓ A LA VITICULTURA Second
Optional 6
19031247 LA QUALITAT EN ELS LABORATORIS AGROALIMENTARIS Second
Optional 4.5
19031202 MANTENIMENT A INDÚSTRIES AGRÀRIES I ALIMENTÀRIES Second
Optional 4.5
19031243 TECNOLOGIES DE FRUITES SEQUES Second
Optional 4.5
19031209 PRÀCTIQUES EN EMPRESA Annual
Optional 6