2006_07
Guia docent 
Facultat d`Enologia
A A 
català 
 
 
Enologia (2003)
 Assignatures
  BIOQUÍMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES
DADES IDENTIFICATIVES 2006_07
Assignatura BIOQUÍMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES Codi 19042006
Ensenyament
Enologia (2003)
Cicle 2on
Descriptors Crèd. Crèd. teoria Crèd. pràctics Tipus Curs Període
13.5 9 4.5 Troncal Primer Primer
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquimica i Biotecnologia
Coordinador/a
GUILLAMON NAVARRO, JOSE MANUEL
Adreça electrònica rosaana.chiva@urv.cat
montserrat.poblet@urv.cat
josemanuel.guillamon@urv.cat
nicolasrozes@urv.cat
mjesus.torija@urv.cat
gerard.fonts@urv.cat
immaculada.andorra@urv.cat
albert.hurtado@urv.cat
nikolaos.kontoudakis@urv.cat
Professors/es
CHIVA TOMAS, ROSA ANA
POBLET ICART, MONTSERRAT
GUILLAMON NAVARRO, JOSE MANUEL
ROZES ., NICOLAS ANDRE LOUIS
TORIJA MARTINEZ, MARIA JESUS
FONTS GUZMAN, GERARDO
ANDORRA SOLSONA, IMMACULADA
HURTADO FERNANDEZ-ANCHUELA, ALBERT
KONTOUDAKIS -, NIKOLAOS
Web http://www.sre.urv.es/
Descripció general i informació rellevant Conèixer les característiques morfològiques, fisiològics i moleculars dels microorganismes implicats en els processos enològics. Donar a conèixer els principis bioquímics bàsics de la maduració del raïm i dels processos de fermentació vínica, com a fonaments de la tecnologia enològica. Controlar i estabilitzar els vins des de el punt de vista microbiològic.