Enologia (2003) |
Assignatures |
BIOQUÍMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES |
Planificació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2010_11 |
Assignatura | BIOQUÍMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES | Codi | 19042006 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
13.5 | 9 | 4.5 | Troncal | Primer | Primer |
Metodologies :: Proves | |||||||||
Competències | (*) Hores a classe | Hores fora de classe | (**) Hores totals | ||||||
Activitats Introductòries |
|
1 | 0 | 1 | |||||
Sessió Magistral |
|
89 | 106.8 | 195.8 | |||||
Pràctiques a laboratoris |
|
45 | 78.75 | 123.75 | |||||
Treballs |
|
0 | 5 | 5 | |||||
Presentacions / exposicions |
|
0 | 5 | 5 | |||||
Atenció personalitzada |
|
1.5 | 0 | 1.5 | |||||
Proves de desenvolupament |
|
1 | 0 | 1 | |||||
Proves objectives de preguntes curtes |
|
0.5 | 0 | 0.5 | |||||
Proves objectives de tipus test |
|
0.5 | 0 | 0.5 | |||||
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor. (**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat |