Enologia (2003) |
Assignatures |
BIOQUÍMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2010_11 |
Assignatura | BIOQUÍMICA I MICROBIOLOGIA ENOLÒGIQUES | Codi | 19042006 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2n | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
13.5 | 9 | 4.5 | Troncal | Primer | Primer |
Descripció | Pes | ||
Proves de desenvolupament | Preguntes llargues sobre el temari. Imprescindible aprobar aquest item per superar l’assignatura. | 30% | |
Proves objectives de preguntes curtes | Preguntes curtes de raonament concret. Imprescindible aprobar aquest item per superar l’assignatura. | 30% | |
Proves objectives de tipus test | Preguntes tipus test sobre el temari. Imprescindible aprobar aquest item per superar l’assignatura. | 30% | |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Es realitzarà un examen final. |