2006_07
Guia docent 
Facultat d`Enologia
A A 
català 
 
 
Enologia (2003)
 Assignatures
  DESTIL·LATS I DERIVATS DE VINS
DADES IDENTIFICATIVES 2006_07
Assignatura DESTIL·LATS I DERIVATS DE VINS Codi 19042207
Ensenyament
Enologia (2003)
Cicle 2on
Descriptors Crèd. Crèd. teoria Crèd. pràctics Tipus Curs Període
4.5 3 1.5 Optativa Primer
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Enginyeria Quimica
Coordinador/a
GUELL SAPERAS, M? DEL CARMEN
Adreça electrònica francisco.lopez@urv.cat
laura.garcial@urv.cat
mariamarta.ferre@urv.cat
Professors/es
LOPEZ BONILLO, FRANCISCO
GARCIA LLOBODANIN, LAURA
FERRE MALLOFRE, MARTA
Web
Descripció general i informació rellevant L'alumne ha de conèixer els productes i subproductes derivats del vi, les seves característiques i propietats. - Calcular sistemes de destil•lació per aplicar a l'elaboració d’aiguardents. - Elaboració aiguardents i vinagres.