2006_07
Guia docent 
Facultat d`Enologia
A A 
català 
 
 
Enologia (2003)
 Assignatures
  DESTIL·LATS I DERIVATS DE VINS
   Objectius d'aprenentatge
Objectius Competències
Controlar les caracteristiques productives de les instal.lacions en la bodega participant en la concepció del material tecnològic emprat. A2
Controlar les condicions de treball, normes de seguretat i ambientals. A4
Controlar les operacions de tractaments de residus de les empreses vitivinícoles. A10
Controlar les produccions de products derivats del raïm, most i vi. A12
Aprendre a aprendre. B1
Resoldre problemes de forma efectiva. B2
Aplicar pensament crític, lògic i creatiu. B3
Treballar de forma col·laborativa. B5
Comprometre's amb l’ètica i la responsabilitat social com a ciutadà i com a professional. B6
Comunicar-se de manera efectiva i amb asertivitat a l'entorn laboral i com a ciutadà. B7
Comprometre's amb la preservació del medi ambient. B9
Utilitzar com a usuari les eines bàsiques en TIC. C2
Expressar-se correctament (tant de forma oral com escrita) en la llèngua pròpia. C5