2008_09
Guia docent 
Facultat d`Enologia
A A 
català 
 
 
Enologia (2003)
 Assignatures
  MICOLOGIA VITIVINÍCOLA
   Objectius d'aprenentatge
Objectius Competències
Apendre les característiques principals de cadescun dels grups taxonòmics on es classifiquen els diferents fongs. A1
B1
C5
Saber reconèixer les característiques morfològiques dels fongs més importants pel sector vitivinícola. B1
C5
Conèixer el perquè els fongs són capaços de produïr malaties i les característiques generals dels fongs patògens més importants per a la vinya. A1
B1
C5
Conèixer els criteris per a saber diferenciar fongs fitopatogens de fongs purament colonitzadors de diferents substrats A1
B1
B2
B3
C5
Apendre les tècniques bàsiques per a l’aïllament de fongs a partir de diferents substrats. A1
B2
B4
C5
Apendre les tècniques bàsiques per a l’estudi in vitro dels fongs. A1
B2
B3
B4
C5