Enologia (2003) |
Assignatures |
DISSENY I PLANIFICACIÓ PRODUCTIVA DE CELLERS |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2009_10 |
Assignatura | DISSENY I PLANIFICACIÓ PRODUCTIVA DE CELLERS | Codi | 19042213 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 2on | |||||
Descriptors | Crèd. | Crèd. teoria | Crèd. pràctics | Tipus | Curs | Període | ||
4.5 | 3 | 1.5 | Optativa | Segon |
Competències | Objectius d'aprenentatge | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
Tema 1. Disseny Integral d'un celler. | 1.1 Conceptes generals. 1.2 Disponibilitats d'espais, d'equipaments i de recursos. 1.3 L'entrada de matèries primeres. La seva planificació. 1.4 Elecció del procés de producció. 1.5 Dimensionament preliminar d'un celler. |
Tema 2. Definició de les operacions en un celler. | 2.1 Identificació de les operacions. 2.2 Definició de les operacions en un celler. |
Tema 3. Planificació i programació de les operacions en un celler. | 3.1 Planificació de les operacions en un celler. 3.2 Optimització de temps d'operació. 3.3 Operacions de recepció, producció i de gestió de stocks. 3.4 Optimització de la producció |
Tema 4. Redisseny d'un celler. | 4.1 Avaluació del funcionament d'un celler. 4.2 Determinació de punts crítics. 4.3 Reestructuració del funcionament d'un celler 4.4 Redisseny de cellers |