2007_08
Guia docent 
Facultat d`Enologia
A A 
català 
 
 
Biotecnologia (2005)
 Assignatures
  PROCESSOS I PRODUCTES BIOTECNOLÒGICS I
   Metodologies
Metodologies
  Descripció
Activitats Introductòries Comentar com serà el desenvolupament de l'assignatura, les metodologies, els continguts, el sistema d'avaluació i les fonts d'informació.
Sessió Magistral Explicar bàsicament els subtemes de la Introducció.
Esdeveniments científics i/o divulgatius Comentar i discutir conjuntament alguns aconteixements o publicacions durant el curs relacionats amb l'assignatura.
Seminaris Comentar i discutir alguns articles o informes relacionats amb aspectes econòmics dels processos biotecnològics.
Presentacions / exposicions En grups de 2-4, els alumnes faran exposicions (un total de 4) sobre productes o processos biotecnològics dels quals hauran preparat prèviament els Treballs de revisions bibliogràfiques.
Pràctiques a través de TIC en aules informàtiques Cerques bibliogràfiques en bases de dades electròniques per preparar els Treballs.
Treballs Els alumnes, en grups de 2-4, prepararan uns 4 Treballs de revisions bibliogràfics (en forma de review, màxim 5 pàgs., abstract en anglès) sobre productes o processos dels diferents àmbits (farmacèutic, alimentari, ambiental, altres).
Pràctiques externes (de camp/sortides) Visites guiades a 3-4 empreses biotecnològics dels diferents àmbits.