2013_14
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Biotecnologia (2005)
 Assignatures
  BIOQUÍMICA DELS ALIMENTS
DADES IDENTIFICATIVES 2013_14
Assignatura (*) BIOQUÍMICA DELS ALIMENTS Codi 19052224
Ensenyament
Biotecnologia (2005)
Cicle 2n
Descriptors Crèd. Crèd. teoria Crèd. pràctics Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
4.5 3 1.5 Optativa Primer
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
SUÁREZ RECIO, MANUEL
Adreça electrònica gemma.pujol@urv.cat
montserrat.balague@urv.cat
manuel.suarez@urv.cat
Professors/es
PUJOL PERPIÑA, GEMMA
BALAGUÉ RUBIO, MONTSERRAT
SUÁREZ RECIO, MANUEL
Web http://moodle.urv.cat/docnet/guia_docent/index.php?centre=19&ensenyament=1920&assignatura=19204212&any_academic=2013_14&any_academic=2013_14
Descripció general i informació rellevant Aquesta assignatura té docència compartida amb l'assignatura 19204212 Bioquímica dels Aliments del Grau de Biotecnologia
Aquesta assignatura comparteix docència amb l'assignatura 19204212 BIOQUÍMICA DELS ALIMENTS del Grau de Biotecnologia. Per consultar la guia docent mireu la web que s'indica.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent