|
|
DADES IDENTIFICATIVES |
2008_09 |
Assignatura |
CONTROL MICROBIOLÒGIC EN INDÚSTRIES BIOTECNOLÒGIQUES ALIMENTÀRIES |
Codi |
19052229 |
Ensenyament |
|
Cicle |
2on |
Descriptors |
Crèd. |
Crèd. teoria |
Crèd. pràctics |
Tipus |
Curs |
Període |
4.5 |
3 |
1.5 |
Optativa |
|
Segon
|
Modalitat i llengua d'impartició |
Veure grups activitat
|
Prerequisits |
|
Departament |
Bioquímica i Biotecnologia
|
Coordinador/a |
MATEO ALESANCO, ESTÍBALIZ | |
Adreça electrònica |
0 estibaliz.mateo@urv.cat
|
Professors/es |
SALVADÓ BELART, ZOEL | MATEO ALESANCO, ESTÍBALIZ |
|
Web |
|
Descripció general i informació rellevant |
|
|