2021_22
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
Grau en Biotecnologia (2009)
 Assignatures
  ENZIMOLOGIA
DADES IDENTIFICATIVES 2021_22
Assignatura (*) ENZIMOLOGIA Codi 19204106
Ensenyament
Grau en Biotecnologia (2009)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Obligatòria Segon 1Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
AROLA ARNAL, ANNA
Adreça electrònica anna.arola@urv.cat
miriam.ejarque@urv.cat
elia.navarro@urv.cat
rafaelangel.lopez@urv.cat
Professors/es
AROLA ARNAL, ANNA
EJARQUE CARBO, MIRIAM
NAVARRO MASIP, ÈLIA
LÓPEZ VILLALBA, RAFAEL ÁNGEL
Web http://moodle.urv.net/
Descripció general i informació rellevant

En aquesta assignatura s’estudien les propietats generals dels enzims, la seva nomenclatura i classificació, la purificació enzimàtica i els principis bàsics de la cinètica enzimàtica, el control de l'activitat enzimàtica i les bases de la catàlisi enzimàtica.

(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent