Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau de Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
BIOLOGIA ANIMAL I VEGETAL |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2018_19 |
Assignatura | BIOLOGIA ANIMAL I VEGETAL | Codi | 19204108 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Segon | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
1. Introducció a la diversitat animal | 1.1 Conceptes generals 1.2 Teories evolutives 1.3 Taxonomia, sistemàtica i classificació 1.4 Característiques dels animals 1.5 Graus i models d'organització dels metazous 1.6 Desenvolupament embrionari |
2. Principis bàsics de fisiologia animal | 2.1 Sistema nerviós 2.2 Teixit muscular 2.3 Sistema digestiu 2.5 Sistema endocrí 2.4 Sistema excretor 2.5 Sistema circulatori |
3. Fisiologia Vegetal | 3.1 Nutrició vegetal 3.2 Absorció i transport en vegetals 3.3 Introducció al metabolisme secundari vegetal |
4. Seminaris de Biologia Animal | 4.1. L’índex de massa corporal en humans, té relació amb la ingesta calòrica i/o el sexe? |
5. Seminaris de Biologia vegetal | 5.1. Morfogènesi vegetal 5.2. Moviments de les plantes 5.3. Fotomorfogènesi vegetal 5.4. Reproducció de plantes |
6. Pràctiques de biologia animal i vegetal |