Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau en Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
MICROBIOLOGIA |
Resultats d'aprenentage |
DADES IDENTIFICATIVES | 2021_22 |
Assignatura | MICROBIOLOGIA | Codi | 19204112 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Segon | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tipus A | Codi | Resultats d'aprenentatge |
A4 |
Conèixer el món dels microorganismes i la seva relació amb la humanitat Conèixer les característiques definitòries dels principals grups microbians | |
A5 |
Aplicar les tècniques d'estudi dels microorganismes | |
A8 |
Adquirir competències bàsiques mínimes per a poder desenvolupar amb eficiència les diferents tècniques microbiològiques | |
A9 |
Conèixer el món dels microorganismes i la seva relació amb la humanitat Aplicar les tècniques d'estudi dels microorganismes Conèixer les característiques definitòries dels principals grups microbians | |
A10 |
Adquirir competències bàsiques mínimes per a poder desenvolupar amb eficiència les diferents tècniques microbiològiques | |
Tipus B | Codi | Resultats d'aprenentatge |
Tipus C | Codi | Resultats d'aprenentatge |