Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau de Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
BIOTECNOLOGIA MOLECULAR ANIMAL I VEGETAL |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | BIOTECNOLOGIA MOLECULAR ANIMAL I VEGETAL | Codi | 19204122 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
6 | Obligatòria | Tercer | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Seminaris |
|
Avaluació del format i expossició del seminari per part de l'alumne | 10% | ||||
Pràctiques a laboratoris |
|
Entrega i avaluació informes de pràctiques | 10% | ||||
Proves de desenvolupament |
|
Preguntes de desenvolupament relacionades amb le contingut de l'assignatura | 80% | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
La segona convocatòria serà avaluada amb un examen final on entrarà tot el contingut de l'assignatura. Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora. |