Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau en Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
ENGINYERIA DE PROTEÏNES |
DADES IDENTIFICATIVES | 2022_23 | |||||||||||||||||
Assignatura (*) | ENGINYERIA DE PROTEÏNES | Codi | 19204222 | |||||||||||||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||||||||||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | Horaris i dates d'examen | |||||||||||||
3 | Optativa | Quart | 1Q |
|||||||||||||||
Modalitat i llengua d'impartició | Veure grups activitat | |||||||||||||||||
Prerequisits | ||||||||||||||||||
Departament | Bioquímica i Biotecnologia |
|||||||||||||||||
Coordinador/a |
|
Adreça electrònica | gerard.pujadas@urv.cat |
|||||||||||||||
Professors/es |
|
|||||||||||||||||
Web | https://campusvirtual.urv.cat/ | |||||||||||||||||
Descripció general i informació rellevant |
L'assignatura dóna les bases (teòriques i pràctiques) per a entendre quines són les propietats d'una proteïna susceptibles de ser millorades, com fer aquestes millores i predir l'efecte dels canvis realitzats en la seqüència proteica sobre la seva estructura. |
|||||||||||||||||
| ||||||||||||||||||
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent |