2014_15
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Grau de Biotecnologia (2009)
 Assignatures
  TECNOLOGIA ALIMENTÀRIA
   Resultats d'aprenentage
Tipus A Codi Resultats d'aprenentatge
 A12 Conèixer d'una manera pràctica les operacions bàsiques que intervendran en el procés d'elaboració dels diferents productes.
 A15 Capacitat per conèixer, comprendre i utilitzar els principis d'Enginyeria i tecnologia dels aliments: Enginyeria i operacions bàsiques d'aliments; Tecnologia d'aliments; Processos en les indústries agroalimentàries
Diferencia les principals tecnologies de conservació i tractament d'aliments
Dissenya i modela tractaments tèrmics de conservació d'aliments
Càlcul del temps d'escaldat/cocció de congelació i refrigeració d'aliments amb geometries diverses
Aplica especificacions, reglaments i normes relacionades
Coneix i aplica les últimes i més innovadores tecnologies de processament d'aliments
Produeix a nivell de laboratori productes alimentaris i coneix d'una manera pràctica les operacions bàsiques que intervendran en el procés d'elaboració de diferents productes
Tipus B Codi Resultats d'aprenentatge
Tipus C Codi Resultats d'aprenentatge
 C3 Localitza i accedeix a la informació de manera eficaç i eficient
Avalua críticament la informació i les seves fonts i la incorpora a la pròpia base de coneixements i al seu sistema de valors
Utilitza la informació comprenent les implicacions econòmiques, legals, socials i ètiques de l’ accés a la informació i el seu ús
Reflexiona, revisa i avalua el procés de gestió de la informació