2021_22
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
Grau en Biotecnologia (2009)
 Assignatures
  TECNOLOGIA ALIMENTÀRIA
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària
A15
Resolució de problemes en grups a l'aula (2)

(nota mínima 4 per fer mitjana)
10%
Proves mixtes
A15
Examen dels continguts del curs

(nota mínima 4 per fer mitjana)
40%
Proves pràctiques
A12
Elaboració d'un treball col•lectiu en grup de les quatre pràctiques realitzades 50%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Avaluació segona convocatòria

La contribució de les proves mixtes (mínim de 4 per fer mitjana) serà del 50% i la contribució del treball del disseny de producte serà del 50%.


Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista.

La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora.