Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau de Biotecnologia (2009) |
Assignatures |
SEGURETAT ALIMENTÀRIA |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | SEGURETAT ALIMENTÀRIA | Codi | 19204236 | |||||
Ensenyament |
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Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica | |
· DOYLE MP. y BEUCHAT LR. Food Microbiology. Fundamentals and Fronties. 3ª edición. ASM Press. American Society for Microbiology. Washington (USA). 2007 · FORSYTHE
SJ. y HAYES PR. Higiene de los alimentos. Microbiología y HACCP. 2ª edición.
Ed. Acribia. Zaragoza (España). 2002 · FORSYTHE SJ. The microbiology of safe food. 2ª edición. Ed. Wiley-Blackwell. West Sussex (UK). 2010 · LEVEAU, J.Y. Manual técnico de higiene, limpieza y desinfección. Ed. A. Madrid Vicente Ediciones. Madrid (España). 2004 · McMEEKIN T.A. Detecting pathogens in food. Woodhead Publishing Ltd and CRC Press (Boca Raton, USA). 2003 · SUN D-W. Emerging Technologies for food Processing. Elsevier Ltd. (Oxford, UK). 2005 · BLACKBURN C.W. Food spoilage microorganisms. Woodhead Publishing Ltd and CRC Press (Boca Raton, USA). 2006 · MCSHANE D., RUE N.R. y LINTON R. Conceptos esenciales de seguridad e higiene de los alimentos. 4ª edición. Ed. Pearson Education, INC. Upper Saddle River, Nueva Jersey (USA). 2006 · JEANTET, R., CROGUENNEC, T., SCHUCK, P., BRULÉ, G. Ciencia de los alimentos. Ed. Acribia. Zaragoza (España). 2010 · MOLL, M., MOLL, N. Compedio de riesgos alimentarios. Ed. Acribia. Zaragoza (España). 2006 · SHIBAMOTO, T., BJELDANES, L. Introducción a la toxicología de los alimentos. Ed. Acribia. Zaragoza (España).1996 |
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Complementària | |