2009_10
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Grau d'Enologia (2009)
 Assignatures
  BIOLOGIA CEL·LULAR
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Sessió Magistral
A3
L'assignatura s'avaluarà a través d'un examen parcial que es realitzarà durant l'hora de classe capa mitjans del curs i que serà eliminatori de matèria si es superar amb una nota mínima de 5 sobre 10. L'examen final o prova de síntesis (veure calendari) es tindrà que supera en la mateixa nota que el parcial. La nota final per els alumnes que haigin fet el parcial i l'hagin superat sera la nota promig. La nota del parcial no es guarda per Setembre. Els exàmens inclouran preguntes conceptuals (i esquemes) del blocs de la matèria, generalment 4-6 preguntes del bloc 1, i 1 o 2 preguntes dels altres blocs. 80%
Pràctiques a laboratoris
A3
La evacuació de les pràctiques guiades es realitza a traves de la assistència que es obligatòria, per tots els alumnes excepte els repetidors i a traves 1 qüestió inclosa al examen final.
Aquells alumnes que hagin faltat a més dues pràctiques sense causa justificació se’ls li farà una prova addicional exclusivament d’aquesta part del programa
20%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

En l'ànim d'orientar a l'alumne a obtenir els resultats òptims (nota màxima) en l'examen es fan els següents comentaris:
1. Quan se li demana a l'alumne que defineixi un concepte, s'espera que l'alumne respongui 3 punts bàsics:
a. Què és? (estructura, composició, procés específic que es realitza)
b. On és? (localització de l'estructura o del procés) i
c. Per què serveix? (funció específica del component, etapa o procés)
Així mateix, i si procedeix, s'espera que posi algun exemple concret o faci un dibuix si és pertinent.

2. Si en la pregunta es demana fer un esquema és important fer-lo de manera clara i entenedora. Si és adient es complementarà amb una breu explicació.

3. Els alumnes que vulguin revisar el seu examen, hauran de portar els seus apunts per tal de poder comprovar i valorar més acuradament el perquè de la puntuació obtinguda.