2014_15
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Grau d'Enologia (2009)
 Assignatures
  ANÀLISI QUÍMICA ENOLÒGICA I
   Metodologies
Metodologies
  Descripció
Activitats Introductòries Presentació de l’assignatura.
Sessió Magistral Exposició teòrica dels continguts.
Resolució de problemes, exercicis Resolució de problemes relacionats amb el temari i simulant casos reals
Pràctiques a laboratoris Desenvolupar al laboratori diferents analítiques químiques necessàries pel correcte control de l’elaboració del vi. Per això caldrà buscar el protocol adequat a la bibliografia, raonar la metodologia emprada i dur a terme l'anàlisi amb una mostra real. Les pràctiques impliquen portar al dia la llibreta del laboratori i entregar un informe final al finalitzar aquestes amb els resultats obtinguts i discussió dels mateixos
Fòrums de discussió Discussió a classe o a través de forums on-line de procediments analítics alguns dels quals es podran desenvolupar en el laboratori
Pràctiques a través de TIC Elaboració de diferents tasques (cerques bibliogràfiques, discussió d'algun treball, ressolució d'algun problema concret) tot utilitzant les eines TIC.
Treballs Elaboració d'alguns treballs de format curt relacionats amb el temari e l'assignatura. Aquesta metodologia està molt vinculada a l'anterior
Atenció personalitzada L’alumne pot fer les consultes que cregui convenients durant les hores de classe presencial i també durant l’horari d’atenció dels professors. Es recomana concertar hora prèvia per tal de verifical la disponibilitat del professor.