2014_15
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Grau d'Enologia (2009)
 Assignatures
  MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES I
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Treballs
A7
A8
A9
B1
B4
Informe de les pràctiques de laboratori realitzades, incloent una discussió dels resultats 10%
Proves orals
B6
Presentació del treball realitzat durant les pràctiques de laboratori. 10%
Proves objectives de preguntes curtes
A7
A8
A9
A10
A11
B1
B4
1r parcial. Preguntes curtes i tipus test sobre part del temari. 20%
Proves objectives de preguntes curtes
A7
A8
A9
A10
A11
B1
B4
2n parcial. Preguntes curtes i/o tipus test sobre part del temari. 20%
Proves mixtes
A7
A8
A9
A10
A11
B1
B4
3r parcial. Examen final que inclourà preguntes curtes, tipus test i/o problemes sobre tot el contingut de l'assignatura. S'avaluaran els coneixements i competències adquirides al llarg del curs. 40%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Es prohibeix l'ús o tinença de dispositius de comunicació i transmissió de dades durant la realització de les proves a excepció del consentiment exprés del professor.

Primera convocatòria: Les proves de preguntes curtes, mixtes i de tipus test correspondran a tres controls que es realitzaran al llarg de l'assignatura.

Segona convocatòria: els tres controls seran substituits per una prova única, que correspon al 80% de la nota final (la nova de les pràctiques es manté)

Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora.