DADES IDENTIFICATIVES
2016_17
Assignatura (*)
MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES II
Codi
19214112
Ensenyament
Cicle
1r
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
6
Obligatòria
Tercer
2Q
Modalitat i llengua d'impartició
Veure grups activitat
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
ROZÈS ., NICOLAS ANDRE LOUIS BELTRAN CASELLAS, GEMMA TORIJA MARTÍNEZ, MARÍA JESÚS
Adreça electrònica
gemma.beltran@urv.cat nicolasrozes@urv.cat mjesus.torija@urv.cat
Professors/es
BELTRAN CASELLAS, GEMMA ROZÈS ., NICOLAS ANDRE LOUIS TORIJA MARTÍNEZ, MARÍA JESÚS
Web
Descripció general i informació rellevant
Conèixer les moleculars dels llevats implicats en els processos enològics. Controlar i estabilitzar els vins des de el punt de vista microbiològic.
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent