Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
ENOLOGIA GENERAL II |
Continguts |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | ENOLOGIA GENERAL II | Codi | 19214115 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Obligatòria | Tercer | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Tema | Subtema |
1. La clarificació del vi. Estabilització del vi en front de precipitacions coloïdals. | |
2. Estabilització del vi en front de precipitacions de sals de ferro i coure. | |
3. Estabilització del vi mitjançant el fred. | |
4. Filtració del vi. | |
5. Els taps de suro. | |
6. L’embotellat del vi. |