2014_15
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Grau d'Enologia (2009)
 Assignatures
  ENOLOGIA GENERAL II
   Fonts d'informació
Bàsica

·Application à l'œnologie des progrès récents en microbiologie et en fermentation  Bidan, P. i Bonneviale, J.R.  OIV  París, 1988  Llibre  

·Principles and practices of winemaking  Boulton, R.B.  Chapman & Hall  New York, 1996  Llibre  

·Le vin de l'analyse à l'élaboration  Delanoe, D. Maillard, C. i Maisondieu, D.  Ed. Technologie et Documentation (Lavoisier)  París, 1987  Llibre  

·Tecnología de los vinos blancos  De Rosa, Tulio  Mundi-Prensa  Madrid, 1998  Llibre  

·Œnologie; Fondements scientifiques et technologiques  Flancy, C.  Ed. Lavoisier  París, 1998  Llibre  

·Wine microbiology and biotechnology  Fleet, G.H.  Harwood academic publishers  Sidney, 1993  Llibre  

·Wine science: principles and applications  Jackson, R. S.  Academic Press  San Diego, 1994  Llibre  

·Wine and Brandy  Lafon-Lafourcade, S.  Institut d'Œnologie de Bordeaux  Burdeos, 1983  Llibre  

·Manual de enologia Pràctica  Madrid, A.  Ed. A. Madrid Vicente  Madrid, 1987  Llibre  

·Tecnología y legislación del vino y bebidas derivadas  Madrid, A; Cenzano, J.M. y Cenzano, A.M.  Ed. Mundi Prensa  Madrid, 1994  Llibre  

·Clarificación de mostos y vinos  Molina, Rafael  A. Madrid Vicente, ediciones  Madrid, 1994  Llibre  

·L'Œnologie  Navarre, C.  Collection Agriculture d'ajourd'hui. Ed. Lavoisier  Paris, 1988  Llibre  

·Enologia pràctica  Peynaud, E.  Ed. Mundi-Prensa  Madrid, 1989  Llibre  

·Sciences et Techniques du vin, 4 toms  Ribéreau-Gayon, J., Peynaud, E., Sudraud,P. y Ribérau-Gayon, P.  Ed. Dunod  Paris (1975-76)  Llibre  

·Traité d'Œnologie. 2 Toms  Ribéreau-Gayon, P., Dubourdieu, D. Doneche, B., Lonvaud, A., Glories, Y. Bertrand, A., Maujean, A.  Ed. Dunod  París, 1998  Llibre  

·Microbiologia enològica  Suarez. y Iñigo  Mundi-Prensa  Madrid, 1990  Llibre  

·Tecnologia del vino  Troost, G.  Ed. Omega  Barcelona, 1992  Llibre  

·Elaboración y crianza del vino tinto  Zamora, F.  Mundi-Prensa. AMV Ed.  Madrid, 2003  Llibre  

·Wine: their sensory evaluation  M. A. Amerine  Ed. Freeman  New York, 1983  Llibre  

·La Cata de Vinos  J. Bangorri Anguiano  Ed. Agricola Española  Madrid, 1985  Llibre  

·La degustation: conaitre et comprendre le vin  G. Fribourg  Edisud  Aix-en-Provence, 1989  Llibre  

·Una initiation a la degustation des grans vins  M. Leglise  Ed. Laffitte  Marseille, 1984  Llibre  

·Œnologie: Index de 1700 vocables de la degustation  J. Rabourdin  Ed. Elvire  La Chapelle-Saint-Mesmin, 1989  Llibre  

·La Cata y el conocimiento de los vinos  M. Ruiz Hernández  A. Madrid Vicente, Ediciones  1995  Llibre  

·La Degustation  S. Spurrier  Ed. Bordas  Paris, 1984  Llibre  

·Enología práctica (primera parte)  E. Peynaud  Mundi-Prensa  Madrid, 1984  Llibre  

·El Gusto del Vino  E. Peynaud  Mundi-Prensa  Madrid, 1987  Llibre  

·Wine tasting  RS Jackson  Academic Press  2002  Llibre  

·Introducción al análisis de los alimentos  J. Sancho  Edicions Universitat de Barcelona  1999  Llibre  

·La degustació: estudis sobre la percepció del gust i l’acceptació dels aliments  J. Pich  Ed. UIB  2001  Llibre 

Complementària