2013_14
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Grau d'Enologia (2009)
 Assignatures
  VINS ESCUMOSOS I GASIFICATS
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Pràctiques a laboratoris
A8
A9
A10
A11
B1
Laboratori, Mas dels frares , dues sortides a visites, i informe de practiques amb el tiratge com a base del mateix 24%
Proves objectives de preguntes curtes
A7
A8
A9
A10
A11
Examen final i examen pràctic (cas pràctic) 52%
Altres  

Assistència

24%
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Es valorarà l'assistencia als tastos que es fan periòdicament durant la tercera hora de classe.

La segona convocatòria serà un examen final amb preguntes curtes i algún problema.

El professor podrà establir a la Guia Docent aquelles mesures que consideri oportunes per al bon desenvolupament de les activitats avaluatives. Les mesures podrien incloure limitacions pel que fa a l'ús o tinença de dispositius de comunicació i transmissió de dades durant la realització de les proves i seran d'obligat compliment per part de l'estudiantat (art. 21 NAM Grau i art. 20 NAM Màster).