2013_14
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Grau d'Enologia (2009)
 Assignatures
  TECNOLOGIA DEL SERVEI DE VINS. HARMONIA DE VINS I MENJARS
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Treballs
A10
B3
B4
Informes de pràctiques sobre vins i maridatge: 15%
Viista centre d’activitats enolúdiques: 10%
25
Proves orals
A10
C4
-Prova oral: presentació dels vins (aptitud comunicativa oral) i fitxa escrita del vi 25%

-Debats i fòrums a classe i presentació de menú i de carta de vins 25%
50
Proves mixtes
A10
B3
B4
Prova mixta: preguntes curtes i de deesnvolupament 25
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Les proves mixtes i orals han d'obtenir el 5 com a mínim per fer mitjana

En primera convocatòria, les diferents proves mixtes fan mitjana per sobre de 4; en cas contrari, s'ha de presentar l'alumne amb aquesta part en segona convocatòria.

En segona convocatòria el parcial a recuperar ha de superar la nota de 5.

Es prohibeix l'ús o tinença de dispositius de comunicació i transmissió de dadesdurant la realització de les proves a excepció del consentiment exprés del professor."