Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
TECNOLOGIA DEL SERVEI DE VINS. HARMONIA DE VINS I MENJARS |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2016_17 |
Assignatura | TECNOLOGIA DEL SERVEI DE VINS. HARMONIA DE VINS I MENJARS | Codi | 19214203 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 1Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Treballs |
|
fòrums - 30% Fòrums sobre les pràctiques sobre vins i maridatge i visites tècniques. 20% treball anàlisis d'una carta de vins |
50 | ||||
Proves orals |
|
-Prova oral: presentació dels vins (aptitud comunicativa oral) i fitxa escrita del vi |
20 | ||||
Proves mixtes |
|
Prova mixta: preguntes curtes i de deesnvolupament | 30 | ||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||
Les proves mixtes i orals han d'obtenir el 4,5 com a mínim per fer mitjana (Si no es supera la prova escrita; es guarden les notes d'activitats i treballs si superen el 5) En segona convocatòria el parcial a recuperar ha de superar la nota de 5. Es prohibeix l'ús o tinença de dispositius de comunicació i transmissió de dadesdurant la realització de les proves a excepció del consentiment exprés del professor." Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora. |