2016_17
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
 
Grau d'Enologia (2009)
 Assignatures
  TECNOLOGIA DEL SERVEI DE VINS. HARMONIA DE VINS I MENJARS
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Treballs
A10
B3
B4
fòrums - 30% Fòrums sobre les pràctiques sobre vins i maridatge i visites tècniques.
20% treball anàlisis d'una carta de vins
50
Proves orals
A10
C4
-Prova oral: presentació dels vins (aptitud comunicativa oral) i fitxa escrita del vi
20
Proves mixtes
A10
B3
B4
Prova mixta: preguntes curtes i de deesnvolupament 30
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

Les proves mixtes i orals han d'obtenir el 4,5 com a mínim per fer mitjana

(Si no es supera la prova escrita; es guarden les notes d'activitats i treballs si superen el 5)

En segona convocatòria el parcial a recuperar ha de superar la nota de 5.

Es prohibeix l'ús o tinença de dispositius de comunicació i transmissió de dadesdurant la realització de les proves a excepció del consentiment exprés del professor."

Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora.