Guia docent Facultat d'Enologia |
català |
Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
MICOLOGIA VITÍCOLA |
Fonts d'informació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2014_15 |
Assignatura | MICOLOGIA VITÍCOLA | Codi | 19214208 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | 2Q |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Bàsica |
AGRIOS GN., Plant pathology, 2005. 5 ed. Elsevier. Academic Press, Amsterdam CARLILE M, WATKINSON S, GOODDAY G., The fungi, 2001. 2ed. Academic Press., New York PEARSON, R. C., GOHEEN, A. C., Plagas y enfermedades de la vid (APS), 1998. 1 ed. Mundi-Prensa, Madrid VARMA A, HOCK B., Mycorrhiza. Structure, function, molecular biology and biotechnology, 1999. 2 ed. Springer-Verlag, Berlin WEBSTER J, WEBER R., Introduction to fungi, 2007, Cambridge University Press Professors (Drs Gené i Stchigel), Presntacions de les lliçons, 2013, Moodle |
Complementària | |
ALEXOPOULUS CJ, MIMS CW, BLACWELL M. 1996. Introductory mycology. 4 ed. John Wiley & Sons. New York. BARNETT HL, HUNTER BB. 1998. Illustrated genera of imperfect fungi. 4 ed. APS Press. Minnesota MANSILLA VAZQUEZ JP, PINTOS VARELA C & ABELLEIRA ARGIBAY A. 1991. Patología de la vid. Servicio de publicaciones de la Excma. Diputación Provincial de Pontebedra. MINISTERIO DE AGRICULTURA, PESCA Y ALIMENTACIÓN. 1998. Los parásitos de la vid: estrategias de protección razonada. 4ª ed. Mundi-Prensa. Madrid. |