Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
LABORATORI DE PROCESSOS DE FERMENTACIÓ A LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA |
Metodologies |
DADES IDENTIFICATIVES | 2011_12 |
Assignatura | LABORATORI DE PROCESSOS DE FERMENTACIÓ A LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA | Codi | 19214209 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Segon |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Descripció | |
Activitats Introductòries | Presentació de l'assignatura, explicació de la metodologia que s'utilitzarà, comunicació dels criteris d'avaluació, formació de grups de treball |
Sessió Magistral | Exposició del contingut de cada tema que ajudarà a entendre les pràctiques que es realitzaran posteriorment al laboratori |
Pràctiques a laboratoris | Realització de pràctiques al laboratori en las que s'apliquen els coneixements adquirits |