Grau d'Enologia (2009) |
Assignatures |
LABORATORI DE PROCESSOS DE FERMENTACIÓ A LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA |
Avaluació |
DADES IDENTIFICATIVES | 2011_12 |
Assignatura | LABORATORI DE PROCESSOS DE FERMENTACIÓ A LA INDÚSTRIA ALIMENTÀRIA | Codi | 19214209 | |||||
Ensenyament |
|
Cicle | 1r | |||||
Descriptors | Crèd. | Tipus | Curs | Període | ||||
3 | Optativa | Segon |
Competències | Resultats d'aprenentage | Continguts |
Planificació | Metodologies | Atenció personalitzada |
Avaluació | Fonts d'informació | Recomanacions |
Metodologies | Competències | Descripció | Pes | ||||
Sessió Magistral |
|
Prova mixta dels continguts del curs | 25% | ||||
Pràctiques a laboratoris |
|
Elaboració d'un treball col·lectiu en grup de les quatre pràctiques realitzades Examen de pràctiques |
50% (80% del treball col•lectiu de pràctiques, 10% de la llibreta de pràctiques i 10% del treball individual al laboratori) 25% |
||||
Altres |
Altres comentaris i segona convocatòria | |||