2014_15
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Grau d'Enologia (2009)
 Assignatures
  BIOTECNOLOGIA ENOLÒGICA
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Seminaris
A3
A10
B5
C4
Participació als debats i a la discussió dels articles realitzats a classe (15%)

Presentació d'un treball bibliogràfic sobre alguna aplicació enològica dels continguts de l'assignatura (30%)
45%
Pràctiques a laboratoris
A3
A10
B5
Presentació i discussió dels resultats obtinguts durant les pràctiques 15%
Proves mixtes
A3
A10
Prova objectiva de tipus test i/o preguntes curtes 40%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

La segona convocatòria serà un examen final on es demanarà el coneixement exhaustiu dels continguts del curs.

Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora.