2015_16
2015_16
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
2008_09
2007_08
2006_07
Guia docent
Facultat d'Enologia
A
A
A
català
castellano
english
Centre
Serveis centre
Calendari acadèmic
Ensenyaments
Grau
Grau d'Enologia (2009)
Grau d'Enologia (2014)
Grau de Biotecnologia (2009)
Màster Oficial
Alumnes Màsters Interuniversitaris
Begudes Fermentades (2014)
Pla d'acció tutorial
Currículum Nuclear
Grau d'Enologia (2009)
Assignatures
CONTROL DE LA QUALITAT EN L'ELABORACIÓ DELS VINS ESCUMOSOS
DADES IDENTIFICATIVES
2015_16
Assignatura (*)
CONTROL DE LA QUALITAT EN L'ELABORACIÓ DELS VINS ESCUMOSOS
Codi
19214214
Ensenyament
Grau d'Enologia (2009)
Cicle
1r
Descriptors
Crèd.
Tipus
Curs
Període
Horaris i dates d'examen
3
Optativa
2Q
Modalitat i llengua d'impartició
Veure grups activitat
Prerequisits
Departament
Bioquímica i Biotecnologia
Coordinador/a
CANTOS LLOPART, ANTONI
Adreça electrònica
antoni.cantos@urv.cat
Professors/es
CANTOS LLOPART, ANTONI
Web
Descripció general i informació rellevant
Instruir a l'alumne en quins són els punts claus en l'elaboració d'escumosos pel mètode tradicional i com verificar que no hi ha problemes en aquests.
Competències
Resultats d'aprenentage
Continguts
Planificació
Metodologies
Atenció personalitzada
Avaluació
Fonts d'informació
Recomanacions
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent