2014_15
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Grau d'Enologia (2009)
 Assignatures
  CONTROL DE LA QUALITAT EN L'ELABORACIÓ DELS VINS ESCUMOSOS
   Planificació
Metodologies  ::  Proves
  Competències (*) Hores a classe
Hores fora de classe
(**) Hores totals
Activitats Introductòries
A12
1 1 2
Sessió Magistral
A12
15 10 25
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària
B3
8 10 18
Pràctiques a laboratoris
A12
10 10 20
Atenció personalitzada
A12
B3
1 2 3
 
Proves de desenvolupament
A12
B3
2 9 11
 
(*) En el cas de docència no presencial, són les hores de treball amb suport vitual del professor.
(**) Les dades que apareixen a la taula de planificació són de caràcter orientatiu, considerant l’heterogeneïtat de l’alumnat