2014_15
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Grau d'Enologia (2009)
 Assignatures
  PLANIFICACIÓ I GESTIÓ ENOTURISME
   Avaluació
Metodologies Competències Descripció Pes        
Debats
A15
S'avaluarà la participació als debats i fòrums proposats a classe a través del moodle. També es tindrà en compte la participació activa a l'aula. 10%
Treballs
A15
Treball en grup d'anàlisi i descripció d'un producte enoturístic. 30%
Proves mixtes
A15
Dues proves de contingut. Cadascuna d'una meitat del temari. 60%
Altres  
 
Altres comentaris i segona convocatòria

La nota final es farà a través de la mitjana ponderada de cadascuna de les activitats tot i que per poder-ho fer serà imprescindible que es presentin totes i que s' assoleixi com a mínim un quatre de cadascuna.

A la segona convocatòria caldrà presentar la totalitat dels exercicis i activitats demanades per aprovar a la primera convocatòria i realitzar, si cal, una prova de contingut equivalent a les de la primera convocatòria.

Durant les proves d'avaluació, els telèfons mòbils, tablets i altres aparells que no siguin expressament autoritzats per la prova, han d'estar apagats i fora de la vista. La realització demostrativament fraudulenta d'alguna activitat avaluativa d'alguna assignatura tant en suport material com virtual i electrònic comporta a l'estudiant la nota de suspens d'aquesta activitat avaluativa. Amb independència d'això, davant la gravetat dels fets, el centre pot proposar la iniciació d'un expedient disciplinari, que serà incoat mitjançant resolució del rector o rectora.