2009_10
Educational guide 
Facultat d'Enologia
A A 
 
 
Grau d'Enologia (2009)
 Printing Teaching Guides procedure for accreditation of programs of subjects passed at the URV.

Select which subjects you want to get the list of programs with the identification data and the contents of the subjects for which accreditation is requested. Remember that the printed document has no official status and should be validated by / for the Head office of the center


First Year
Code Name Period Type Credits Selected
19214005 BIOLOGIA First
Formació bàsica 6
19214004 ESTADÍSTICA First
Formació bàsica 6
19214001 MATEMÀTIQUES First
Formació bàsica 9
19214006 BIOLOGIA CEL·LULAR Second
Formació bàsica 6
19214008 BIOQUÍMICA Second
Formació bàsica 6
19214002 FÍSICA Second
Formació bàsica 9
19214007 GENÈTICA Second
Formació bàsica 6
19214003 QUÍMICA Annual
Formació bàsica 12
Second Year
Code Name Period Type Credits Selected
19214106 EDAFOLOGIA I CLIMATOLOGIA VITÍCOLES First
Compulsory 3
19214120 MICROBIOLOGIA First
Compulsory 6
19214102 QUÍMICA ENOLÒGICA First
Compulsory 6
19214107 VITICULTURA First
Compulsory 6
19214113 ENOLOGIA GENERAL I Second
Compulsory 6
19214111 MICROBIOLOGIA I BIOQUÍMICA ENOLÒGIQUES I Second
Compulsory 9
19214121 OPERACIONS BÀSIQUES Second
Compulsory 6
19214101 ANÀLISI QUÍMICA ENOLÒGICA I Annual
Compulsory 6
19214114 ANÀLISI SENSORIAL I Annual
Compulsory 6
19214105 BIOLOGIA I FISIOLOGIA DE LA VINYA Annual
Compulsory 6