2021_22
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
Grau en Enologia (2014)
 Assignatures
  MICROBIOLOGIA GENERAL
   Metodologies
Metodologies
  Descripció
Activitats Introductòries Presentació de l'assignatura.
Pràctiques a laboratoris Introducció a les normes bàsiques de manipulació de microorganismes. Les pràctiques son obligatòries per tots els alumnes matriculats per primera vegada a l'assignatura. S'aplicarà el PLA B, en cas de necessitat, que es consensuï al Grau en funció de com evolucioni la pandèmia del COVID-19.
Presentacions / exposicions Desenvolupament del contingut teòric de l'assignatura. S'aplicarà el PLA B, en cas de necessitat, que es consensuï al Grau en funció de com evolucioni la pandèmia del COVID-19.
Seminaris Treball en profunditat d'un tema (monogràfic). Ampliació i relació dels continguts donats a les sessions magistrals. Els seminaris son obligatoris per tots els alumnes matriculats per primera vegada a l'assignatura. S'aplicarà el PLA B, en cas de necessitat, que es consensuï al Grau en funció de com evolucioni la pandèmia del COVID-19.
Atenció personalitzada Resolució de dubtes sobre els continguts i avaluació de l'assignatura