2020_21
University
Rovira y Virgili
Educational guide 
Faculty of Oenology
A A 
english 
Bachelor's Degree in Oenology (2014)
 Subjects
  BIOCHEMISTRY
IDENTIFYING DATA 2020_21
Subject (*) BIOCHEMISTRY Code 19224010
Study programme
Bachelor's Degree in Oenology (2014)
Cycle 1st
Descriptors Credits Type Year Period Exam timetables and dates
6 Basic Course First 2Q
Modality and teaching language See working groups
Prerequisites
Department Biochemistry and Biotechnology
Medicine and Surgery
Coordinator
TERRA BARBADORA, XIMENA
PINENT ARMENGOL, MONTSERRAT
E-mail ximena.terra@urv.cat
montserrat.pinent@urv.cat
neus.martinez@urv.cat
katherine.gil@urv.cat
anna.mas@urv.cat
maria.guirro@urv.cat
carolina.serena@urv.cat
esther.rodriguez@urv.cat
juanmaria.alcaide@urv.cat
nuria.llorens@urv.cat
cristina.torres@urv.cat
mariajosefina.ruiz@urv.cat
irene.cano@urv.cat
francesca.manocchio@urv.cat
alba.miguens@urv.cat
hector.palacios@urv.cat
Lecturers
TERRA BARBADORA, XIMENA
PINENT ARMENGOL, MONTSERRAT
MARTÍNEZ MICAELO, NIEVES BEATRIZ
GIL CARDOSO, KATHERINE
MAS CAPDEVILA, ANNA
GUIRRO CASTELLNOU, MARIA
SERENA PERELLÓ, CAROLINA
RODRÍGUEZ GALLEGO, ESTHER
ALCAIDE HIDALGO, JUAN MARIA
LLORENS POCA, NURIA
TORRES FUENTES, CRISTINA
RUIZ DE AZUA, MARÍA JOSEFINA
CANO TORRES, IRENE
MANOCCHIO , FRANCESCA
MIGUENS GOMEZ, ALBA
PALACIOS JORDAN, HÉCTOR
Web
Relevant information En el cas d’emergència sanitària que requereixi confinar la població o que impliqui restriccions de mobilitat durant aquest curs, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació. Si es produeix aquesta situació, s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura. Establir els conceptes bàsics que permetin comprendre el funcionament dels éssers vius a nivell molecular
(*)The teaching guide is the document in which the URV publishes the information about all its courses. It is a public document and cannot be modified. Only in exceptional cases can it be revised by the competent agent or duly revised so that it is in line with current legislation.