2020_21
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Grau d'Enologia (2014)
 Assignatures
  BIOQUÍMICA
DADES IDENTIFICATIVES 2020_21
Assignatura (*) BIOQUÍMICA Codi 19224010
Ensenyament
Grau d'Enologia (2014)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Formació bàsica Primer 2Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Medicina i Cirurgia
Coordinador/a
TERRA BARBADORA, XIMENA
PINENT ARMENGOL, MONTSERRAT
Adreça electrònica ximena.terra@urv.cat
montserrat.pinent@urv.cat
neus.martinez@urv.cat
katherine.gil@urv.cat
anna.mas@urv.cat
maria.guirro@urv.cat
carolina.serena@urv.cat
esther.rodriguez@urv.cat
juanmaria.alcaide@urv.cat
nuria.llorens@urv.cat
cristina.torres@urv.cat
mariajosefina.ruiz@urv.cat
irene.cano@urv.cat
francesca.manocchio@urv.cat
alba.miguens@urv.cat
hector.palacios@urv.cat
Professors/es
TERRA BARBADORA, XIMENA
PINENT ARMENGOL, MONTSERRAT
MARTÍNEZ MICAELO, NIEVES BEATRIZ
GIL CARDOSO, KATHERINE
MAS CAPDEVILA, ANNA
GUIRRO CASTELLNOU, MARIA
SERENA PERELLÓ, CAROLINA
RODRÍGUEZ GALLEGO, ESTHER
ALCAIDE HIDALGO, JUAN MARIA
LLORENS POCA, NURIA
TORRES FUENTES, CRISTINA
RUIZ DE AZUA, MARÍA JOSEFINA
CANO TORRES, IRENE
MANOCCHIO , FRANCESCA
MIGUENS GOMEZ, ALBA
PALACIOS JORDAN, HÉCTOR
Web
Descripció general i informació rellevant En el cas d’emergència sanitària que requereixi confinar la població o que impliqui restriccions de mobilitat durant aquest curs, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació. Si es produeix aquesta situació, s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura. Establir els conceptes bàsics que permetin comprendre el funcionament dels éssers vius a nivell molecular
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent