2021_22
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
 
Grau en Enologia (2014)
 Assignatures
  BIOQUÍMICA
DADES IDENTIFICATIVES 2021_22
Assignatura (*) BIOQUÍMICA Codi 19224010
Ensenyament
Grau en Enologia (2014)
Cicle 1r
Descriptors Crèd. Tipus Curs Període Horaris i dates d'examen
6 Formació bàsica Primer 2Q
Modalitat i llengua d'impartició Veure grups activitat
Prerequisits
Departament Bioquímica i Biotecnologia
Medicina i Cirurgia
Coordinador/a
PINENT ARMENGOL, MONTSERRAT
Adreça electrònica anna.ardevol@urv.cat
montserrat.pinent@urv.cat
neus.martinez@urv.cat
katherine.gil@urv.cat
anna.mas@urv.cat
maria.guirro@urv.cat
carolina.serena@urv.cat
juanmaria.alcaide@urv.cat
carme.grau@urv.cat
nuria.llorens@urv.cat
cristina.torres@urv.cat
veronica.arreaza@urv.cat
hector.palacios@urv.cat
diego.morales@urv.cat
adria.vilalta@urv.cat
Professors/es
ARDÈVOL GRAU, ANA MARIA
PINENT ARMENGOL, MONTSERRAT
MARTÍNEZ MICAELO, NIEVES BEATRIZ
GIL CARDOSO, KATHERINE
MAS CAPDEVILA, ANNA
GUIRRO CASTELLNOU, MARIA
SERENA PERELLÓ, CAROLINA
ALCAIDE HIDALGO, JUAN MARIA
GRAU BOVÉ, MARIA CARMEN
LLORENS POCA, NURIA
TORRES FUENTES, CRISTINA
ARREAZA GIL, VERONICA
PALACIOS JORDAN, HÉCTOR
MORALES HERNÁNDEZ, DIEGO
VILALTA VIDEGAIN, ADRIÀ
Web
Descripció general i informació rellevant En el cas d’emergència sanitària que requereixi confinar la població o que impliqui restriccions de mobilitat durant aquest curs, es procurarà adaptar l'activitat docent i l'avaluació. Si es produeix aquesta situació, s'informarà d'aquestes adaptacions a l’espai Moodle de cada assignatura. Establir els conceptes bàsics que permetin comprendre el funcionament dels éssers vius a nivell molecular
(*)La Guia docent és el document on es visualitza la proposta acadèmica de la URV. Aquest document és públic i no es pot modificar, llevat de casos excepcionals revisats per l'òrgan competent/ o degudament revisats d'acord amb la normativa vigent