2022_23
Guia docent 
Facultat d'Enologia
A A 
català 
Grau en Enologia (2014)
 Assignatures
  ANÀLISI QUÍMICA ENOLÒGICA I
   Metodologies
Metodologies
  Descripció
Activitats Introductòries Presentació de l'assignatura i dels criteris d'avaluació de la mateixa
Sessió Magistral Exposició teòrica dels continguts dels diferents temes de la matèria amb ajuda de projeccions, vídeos i altra documentació que es cregui oportuna
Resolució de problemes, exercicis a l'aula ordinària Plantejament, desenvolupament i ressolució de problemes relacionats amb els diferents temes de l'assignatura.
Discussió dels resultats obtinguts en base a situacions reals en un celler.
Fòrums de debat Discussió a través de fòrums on-line de problemes, mètodes d'anàlisi o temes d'actualitat relacionats amb l'assignatura.
Treballs Elaboració de tasques de format curt relacionades amb els conceptes treballats a classe.
Atenció personalitzada L'alumne pot fer les consultes que cregui convenients durant les hores de classe (ja siguin presencials o virtuals) i també fora d'aquestes. En aquest darrer supòsit es recomana concertar hora prèvia per tal d'assegurar la disponibilitat del professor